Utskrift av Dokument

och snabbt ska det gå..

Behovet av att få dokument utskrivna dyker upp hela tiden, vare sig det är en flygbiljett, kursmaterial eller en inbunden bok. När skrivaren hemma eller på jobbet inte räcker till eller när du helt enkelt inte har tid så är det bara att höra av dig!

Att skicka in digitalt underlag

PDF, DOC eller XLS

När du skickar filer till oss för utskrift så föredrar vi nästan alltid PDF-filer. Det finns flera anledningar till det men framför allt så kan man oftast förespå resultatet. Vad du ser på din skärm är med största sannolikhet hur det kommer att se ut för oss också och således hur utskriften kommer bli.

Många arbetar med office-program och sparar sitt digitala underlag som word-, powerpoint- och excelfiler. Ofta så kan du istället exportera från dessa program till PDF direkt från menyerna.

Om det inte går så kan du självfallet skicka över dina office-filer så gör vi ett försök istället. Vi kommer då konvertera dessa till PDF och skicka åter för granskning. Detta kan medföra extra kostnader för dig och det tar oftast längre tid till färdiga utskrifter.

Efterbehandling

Ibland räcker det med utskrifter utan någon efterbehandling och ibland inte! Förutom vanligt hålslag och häfta i hörnet så kan vi sätta in dina dokument i pärmar, mappar eller binda in med plast- eller metallspiral.

Det är vanligt att trycka ett försättsblad i lite stadigare papper och vid inbindning sätta dit plast- och kartongomslag. Det finns både klara och frostade plastomslag och en uppsjö av olika kartonger till bakstycke. Kom in till oss om du vill veta mer eller se prover!